- 1 sibul
- 1 porgand
- 2 küünt küüslauku
- tükike ingverit
- 2 tl karripulbrit
- 1 tl magusat paprikapulbrit (soovi korral)
- 1 väike lillkapsaspsas
- 3 tassi vett
- 1 tass punaseid läätsi
- koriandrit, peterselli, sibulat vms värsket rohelist
- maitsestamata jogurtit
- värsket koriandrit
Kuumuta pannil rasvaine (soovitavalt palmirasv). Tükelda sibul , küüslauk ja porgand. Lisa pannile ning kuumuta 2-3min. Seejärel lisa karri -ja paprikapulber, kuumuta veel hetk ja lisa läätsed ning vesi. Hauta 5 min ja lisa õisikuteks tükeldatud lillkapsas, hauta kaane all kuni kõik koostisodad on valmis (5-10min). Lillkapsas peaks jääma kergelt krõmpsuv.
Naudi maitsestamata jogurti ja maitserohelisega.